OM OSS

Villa Vestby er en koselig cafe-bransje som tilbyr en kombinasjon av deilig hjemmelaget mat og en avslappet atmosfære. Vi er stolte av å ha tre avdelinger, som alle er lokalisert i hjertet av Vestby. Dere kan finne oss på Vestby Storsenter i andre etasje, hvor vår restaurant er plassert. I tillegg til det har vi også et koselig og moderne bakeri i første etasje. En annen avdeling av Villa Vestby be- finner seg i Vestby Kulturkvartal.

I våre cafe-avdelinger kan gjestene nyte en rekke smakfulle retter tilberedt med kjærlighet og omsorg. Våre erfarne kokker bruker kun ferske ingredienser av høyeste kvalitet for å sikre at hvert måltid er en kulinarisk opplevelse. Enten du er på utkikk etter en deilig frokost, en lunsjpause eller en avslappende kaffepause, har vi et bredt utvalg av retter å velge mellom.

I tillegg til vår cafe- og restaurantdrift, tilbyr vi også cateringtjenester. Enten det er en privat sam- menkomst, et bryllup, en bedriftsarrangement eller en annen spesiell anledning, kan vi skredder- sy et cateringmeny som passer dine behov og preferanser. Vårt dyktige cateringteam vil sørge for at hvert måltid er ferskt, velsmakende og presentert på en elegant måte

image